Jeg er født i 1952 og har arbejdet med billeder hele livet. Jeg begyndte at male i 13-års alderen, men valgte ikke at søge ind på et af kunstakademierne, da mine tanker gik i en anden retning i begyndelsen af 70erne (og nok ligeså meget fordi jeg næppe havde kunnet honorere optagelseskravende på det tidspunkt). Jeg læste i stedet engelsk og kunsthistorie på Århus universitet med henblik på at undervise i gymnasieskolen, hvilket jeg gjorde fast fra 1982 til 2018. Man må derfor sige at jeg som “billedmager” i store træk er autodidakt, men jeg har igennem årene arbejdet meget med at udvide og finpudse mine billedmæssige udtryksmidler, dels for at forbedre mine muligheder for at undervise mine elever, men også for at tilfredsstille min indre trang til at udtrykke mig i billeder. 

Mine inspirationskilder er mange. Både naturens natur og menneskets natur og dårskab interesserer mig, og jeg har benyttet mig af mit ophold i Grønland i slutningen af 80erne og mine øvrige rejser i såvel udland som indland til at lade mig inspirere, men også litteratur, film, musik, teater og den daglige avis er ofte kilder til inspiration.

Jeg har mest arbejdet med grafik, maleri og akvarel, men er i de senere år begyndt at eksperimentere mere med det skulpturelle formsprog.

Jeg har siden 1990 boet og arbejdet på Bornholm. og efter jeg er holdt op på det pulveriserende arbejdsmarked, har jeg fået mere tid at at forske i såvel billedsprog som det talte sprog og dets udtryksformer. Jeg kan simpelt hen ikke lade være med at lave billeder og lege med ord, og når jeg i al beskedenhed synes det lykkes rigtigt en gang imellem, er det en fornøjelse også at kunne give andre mulighed for at se hvad jeg laver.

,